RAM: Rayyan Fantasi

Novel Rayyan Fantasi adalah buah tangan terbaru Ramlee Awang Murshid (RAM). Novel ini  akan berada di pasaran pada 4 Disember hanya di MPH Alamanda, Putrajaya. Kepada peminat setia, datanglah beramai-ramai ke MPH Alamanda 4 Disember untuk pelancaran novel dan sesi autograph dan menjadi antara pertama memiliki novel tersebut di Malaysia. Manakala seluruh Malaysia hanya boleh didapati bermula 6 Disember 2010 ini.
    
Sinopsis Novel Terbaru Ramlee Awang Murshid : (Sumber)


Harga: RM19.90
Halaman: 512
Penulis: Ramlee Awang Murshid
ISBN: 978-983-124-615-3

RAHSIA susur galur Aiddin sengaja dirahsiakan oleh ayahnya, Ibrahim. Justeru... dia memiliki sebuah keluarga yang bahagia. Bagaimanapun kehidupan manusianya yang gembira dan ceria, tercalar apabila disahkan menghidap barah otak tahap empat. Doktor meramalkan Aiddin hanya mampu hidup dalam tempoh yang sangat singkat. Jiwanya terganggu dan sejak itu, Aiddin suka bersendirian.
Aiddin yang berduka cita ditenteramkan oleh tunangnya, Feena yang berjanji akan setia pada ikatan cinta mereka. Impian terakhir sebelum kematian meragut kehidupannya adalah untuk mendaki Gunung Kinabalu. Impian itu terlaksana, tetapi Aiddin hilang di kawasan hutan pergunungan. Selepas lima tahun berlalu, Aiddin muncul semula di kawasan tersebut. Sejak itu, beberapa siri pembunuhan ngeri berlaku. Manakala Aiddin sendiri sering mendengar bisikan suara perempuan.
RAMLEE AWANG MURSHID berjaya mewujudkan sebuah rahsia dalam lingkaran saspens, seram dan misteri dalam novel ini. Faktor cinta pula adalah pengikat, tetapi tidak semestinya tersimpul mati. Rayyan Fantasi merupakan genre yang berbeza dalam karya Ramlee kali ini. Ketika membaca novel ini, pastikan di sekeliling anda adalah realiti kerana fantasi begitu bijak menipu fikiran.
 
P/s: Sementara menantikan kehadiran Rayyan Fantasi, jom baca
Contengan Jalanan [Ramadhan] Fend  karya  Hlovate yang mengisahkan 2 orang bersaudara, Fend  dan  Chad  merantau ke  Australia semata-mata untuk merasai sendiri erti Ramadhan  yang sebenar. Mereka juga berusaha bersungguh-sungguh agar tidak menjadi "The man who decided to change on the 12th hour dies on the 11th". Selamat membaca.

~Sekadar Contengan~

4 orang berkata-kata:

lukpi said...

oh, i tot u'll make an entry about ur galacticos ngahaha

'Eid Benyusof said...

ceh.. nganjing nguh.. so far, xleh nk buat lg.. x ckp point ekpn..hehe..

Anonymous said...

x sgka ram tu muda...

'Eid Benyusof said...

mmg muda pn lg..

alhamdulillah.. br je abih bace buku ni..huhu..